8 oktober, 2018

WERKS söker vikarierande juristassistent/paralegal!

Vilka är vi?

WERKS är en affärsjuridiskbyrå i Göteborg bestående av advokater och biträdande jurister som har ambitionen att vara ledande inom sina verksamhetsområden. Idag består verksamheten av sex advokater, sex biträdande jurister samt två juristassistenter/paralegals.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en arbetsplats där delaktighet och lagkänsla är en naturlig del av vardagen på byrån. Du som söker tjänsten får tillgång till ett forum där nytänkande och framåtanda alltid är välkommet.

Tjänsten som juristassistent innebär att du får arbeta direkt med våra advokater och biträdande jurister och bistå dem med hjälp med varierande arbetsuppgifter som protokollföring vid möten, dokumentation, resebokningar, korrekturläsning, fakturering, arkivering, ekonomi, IT etc.

Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och rycker in där det behövs. Du är självgående, ansvarstagande med en känsla för struktur och ordning. Du är trygg med att hantera Officepaket och kan skriva och tala svenska väl, samt engelska obehindrat. Vidare är du en person som har lätt till skratt och är social. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan innan.

Tillträdesdatum: 2018-12-03

Omfattning: 100 procent

Tjänstens längd: 7 månader från och med tillträdesdatum

Sista ansökningsdag: 11 november 2018

För mer information om tjänsten kontakta:

Ariana Safari

010-20 22 216

ariana.safari@werks.se

Karl-Manne Johnsson

010-20 22 211

karl-manne.johnsson@werks.se

Välkommen med din ansökan till:

rekrytering@werks.se